Shop and Ship

Услугата Shop & Ship Ви предоставя акаунт с пощенски адреси в 24 страни по света. Там можете да получавате покупките си от онлайн пазаруване, а ние ще доставим закупеното до Вашия адрес на разумни цени за транспорт.

Как работи Shop & Ship
Вие пазарувате, ние доставяме

За да Ви доставим, това което сте напазарували от онлайн магазини по целия свят, е нужно само да се регистрирате на сайта на услугата Shop & Ship. Веднъж регистрирани, ще получите 24 физически адреса в Сидни, Лондон, Франкфурт, Тбилиси, Кайро, Мумбай, Джакарта, Барселона, Милано, Аман, Онтарио, Шанхай, Бейрут, Малайзия, Дубай, Ню Йорк, Сингапур, Банкок, Истанбул, Париж, Хонг Конг, Йоханесбург, Сеул, Токио. Можете да използвате тези адреси да пазарувате от Австралия, Великобритания, Германия, Грузия, Египет, Индия, Индонезия, Испания, Италия, Йордания, Канада, Китай, Ливан, Малайзия, ОАЕ, САЩ, Сингапур, Тайланд, Турция, Франция, Хонг Конг, Южна Африка, Южна Корея, Япония.

Гарантирано връщане на парите
Още една добра причина, за да се присъедините към Shop & Ship. Ако в някой момент през първата година на Вашия активен Shop & Ship акаунт решите, че услугата не покрива Вашите очаквания, можете да поискате възстановяване на парите си за откриване на акаунта, а ние няма да задаваме въпроси!
Когато Ви върнем парите, Вашето членство в Shop & Ship ще бъде деактивирано и повече няма да имате достъп до своя акаунт номер и адресите.

Лесно е да използвате нашата услуга. Вижте как работи тя стъпка по стъпка:

Цени
Таксите за транспорт се определят в зависимост от реалното тегло на пратката, като размерите на пратката нямат значение. Това е още едно предимство за Вас като Shop & Ship член. Цените за транспорт са различни и са в зависимост от дестинацията, до която пътува пратката, както и от страната, от където идва. За улеснение можете да използвате тарифния калкулатор в сайта www.shopandship.cоm, за да проверите вашите разходи за доставка (имайте предвид, че митническите такси не са включени)

Към момента услугата Shop & Ship е достъпна в над 80 дестинации и хиляди пазаруващи по света са Shop & Ship членове завинаги.

Регистрирай се в сайта на Shop and Ship сега.