Услугите на Арамекс до и от Украйна, Русия и Беларус са временно преустановени.

Новини

16.02.2021

Централата на Арамекс обяви финансовите си резултати за четвъртото тримесечие на 2020 г., както и за цялата 2020 г.

През последното тримесечие приходите на Компанията са се увеличили с 13% в сравнение със същия период на 2019 г. За цялата финансова 2020 година приходите на Арамекс са с 9% увеличение спрямо 2019 г.

Международните куриерски услуги в Арамекс бележат увеличение от 18% в последното тримесечие в сравнение със същия период на 2019 г. и ръст от 10% за цялата финансова година. Този резултат се дължи на електронната търговия, тъй като все повече потребители се обръщат към онлайн пазаруването поради ограниченията, свързани с COVID-19. През втората половина на годината се постигна бързо възстановяване от слабото първо полугодие, тъй като постепенно се възобновиха нормалните бизнес операции.

През 2020 г. Арамекс демонстрира своята устойчивост и гъвкавост като реагира бързо на променящите се оперативни условия, благодарение на ефективната инфраструктура, стабилна финансова позиция, опитен мениджърски екип и коректни служители. Арамекс затвърди репутацията си на доверена марка, която може да осигури високо ниво на обслужване по надежден, безопасен и навременен начин при безпрецедентни обстоятелства.